Blessuregerichte Massage   Sportmassage   Ontspanningsmassage   Hotstone Massage

 

Massage

 

In deze drukke maatschappij merk je dat er veel van iedereen gevraagd wordt, maar ook dat het steeds belangrijker wordt om gezond te zijn en te blijven. Doordat er zoveel van ons gevraagd wordt en we onszelf (onbewust) veel dingen opleggen is het juist des te belangrijker dat we goed op ons lichaam en onze geest letten. Als we te weinig tijd aan onszelf besteden kunnen we overbelast raken of ons vermoeid gaan voelen. Dit zijn vaak de eerste tekenen van erger en daar moet je op tijd bij zijn.

 

De laatste jaren zie je dat mensen steeds meer aan hun eigen gezondheid gaan denken en aan het lichamelijk welzijn. Massage is een ideaal middel om je weer lekker ontspannen en opgeladen te voelen en daarbij de balans tussen lichaam en geest weer terug te krijgen.

 

Naast jezelf weer lekker ontspannen te voelen en weer opgeladen te zijn heeft massage nog een aantal andere doelen. Je kunt je laten masseren om het lichamelijke herstel, bijvoorbeeld na het sporten, te bevorderen. Of juist om te voorkomen dat het lichaam klachten gaat ontwikkelen. Als je een blessure, al dan niet door het sporten, opgelopen hebt kan dit ook een reden zijn om naar een masseur te gaan, om zo het herstel te bevorderen.

 

Maar niet te vergeten: je mag jezelf ook wel eens verwennen door gewoon te genieten van een ontspannende massage, want ook welness is een steeds vaker voorkomende term in de maatschappij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Meppel: K.v.K Nummer: 01145717

 

 Vitalfit 2009 Privacy Policy Terms of Use Disclaimer Algemene Voorwaarden