Blessuregerichte Massage   Sportmassage   Ontspanningsmassage   Hotstone Massage

 

Blessuregerichte massage

 

Wanneer je een blessure opgelopen hebt is het belangrijk deze niet te verwaarlozen. Niet elke blessure is met een massage op te lossen (bijv. een botbreuk) maar een massage bevordert vaak wel de genezing van een spierblessure. Door een effectieve massage wordt de doorbloeding optimaal gestimuleerd en de genezing bevordert. Soms is de plaats van de pijn/blessure niet altijd gelijk de plek die verantwoordelijk is voor de blessure. Daarom is het belangrijk dat ook de oorzaak achterhaald wordt.

 

Wanneer `het probleem´ verholpen is en de oorzaak niet heb je binnen de kortste keren weer een (zelfde) blessure. Het is belangrijk dat je daarom je spieren niet verwaarloost, maar ook je lichaam niet. Soms kun je gevoeliger voor een blessure zijn door een ongunstige leefstijl, slechte voeding of gewoon een stukje gedrag en het niet kennen van je eigen grenzen.

 

Bij Vitalfit is een gedegen kennis van de meeste blessures `in huis´ en kunt ook terecht voor begeleiding bij uw blessure en kan er een gerichte massage gegeven worden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Meppel: K.v.K Nummer: 01145717

 

 Vitalfit © 2009 • Privacy Policy Terms of UseDisclaimerAlgemene Voorwaarden