Terms of Use

 

Deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden. U bent niet gemachtigd om gelijk welke informatie, software, producten of diensten die werden bekomen vanaf deze website te wijzigen, te kopiëren, te verdelen, te verzenden, te verspreiden, opnieuw aan te bieden, te reproduceren, te publiceren, af te staan onder licentie, over te dragen of te verkopen, noch om afgeleide werken van de voornoemde elementen te creëren, zonder schriftelijke toestemming van Vitalfit.

 

Ondanks de constante zorg en aandacht die Vitalfit besteedt aan de samenstelling van pratkijkvitalfit.nl, is het mogelijk dat de informatie die wij publiceren onvolledig of onjuist is. Vitalfit is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie van Vitalfit.

 

Deze website en de andere sites van Vitalfit bevatten links naar websites die worden beheerd door derden. Deze links worden uitsluitend voor uw gemak aangeboden. Vitalfit oefent geen enkele controle uit over de voornoemde websites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud of het functioneren ervan. De opname van links naar deze websites betekent niet dat Vitalfit de elementen goedkeurt die deze sites bevatten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Meppel: K.v.K Nummer: 01145717

 

 Vitalfit © 2009 • Privacy Policy Terms of UseDisclaimerAlgemene Voorwaarden